Dog Eating hondenvoer

WELKOM OP ONZE WEBSHOP

Hebt u vragen over de verschillende soorten voeding? Heeft uw hond een gevoelige maag? Laat u adviseren, gebruik mijn kennis en expertise.

Dogs with Dog Food Jar
_edited.jpg
Dog Walker in het Park

PREMIUM VOEDING

De juiste voeding zorgt voor een goede balans tussen mens en dier. Met het oog op gezondheid en de gemoedstoestand hebben wij voor jouw de meest natuurlijke en gebalanceerde producten uitgekozen. Hier moet je zijn voor dieet- , sport-  en trainingsvoeding. Wij helpen u graag met de juiste keuze te maken. 

HYGIËNE & VERZORGING

Ook voor dieren is een goede hygiëne zeer belangrijk. Niet enkel voor de geurtjes, ook voor de gemoedstoestand van jouw beste vriend. Hier moet je zijn voor kammen, borstels, shampoo en oor hygiëne.

ACCESSOIRES

Om goede omgeving te creëren voor jouw hond kan je hier een heleboel zorgvuldig uitgekozen producten vinden. Hier moet je zijn voor het perfecte speeltje, gepaste stevige bench of jouw trouwe viervoeter zijn/ haar eigen plekje.

Party!

Profiteer mee van onze openingspromo op accessoires!

Het is feest! 

Hond en Baas lanceert hun webshop voor premium hondeneten, accessoires, hygiëne en verzorging voor uw beste vriend. 

Vanuit de liefde voor uw trouwste viervoeter gebruikt Hond en Baas haar expertise om u het meest geschikte voer te adviseren.

Want het juiste eten bepaalt voor een zeer groot deel de gemoedstoestand van uw beste vriend.

Bekijk zeker onze producten om uw dier de juiste verzorging en geschikte hygiëne te bieden die hij/ zij nodig heeft. 

Kijk zeker ook eens tussen de accessoires, deze zijn zorgvuldig uitgekozen om enkel het beste te kunnen bieden op de markt.  Veel shopplezier! 

Groetjes, 

Naomi