Dogs with Dog Food Jar

PREMIUM VOEDING

Regular- , sport-  en trainingsvoeding

Ook voor honden is een evenwichtig dieet van groot belang. Zoals het gezegde zegt: 'Je bent wat je eet.'. Voor een hond is dat niet anders. Wil je graag een gelukkig, betrouwbaar en gebalanseerde relatie met uw dier opbouwen? Kies voor een van onze zorgvuldig uitgekozen producten. Want uw dier verdient toch enkel het beste? Zo krijgt u het beste terug van uw hond.

Wij kunnen een op maat gemaakt proefpakket samenstellen, zodat jouw viervoeter de proef op de som kan nemen. Laat je adviseren over welke soort, samenstelling en hoeveelheid.

Wij helpen je zeer graag!

Healthy Dog is een hypoallergene geperste hondenvoeding van premium kwaliteit.

 

De filosofie van Healthy Dog is natuurlijk: De beste hondenvoeding voor een bijdrage aan een gezonder hondenlichaam. Volgens eerlijk recept, zonder onnodige toevoegingen.

 

Healthy Dog gebruikt de beste grondstoffen en wordt met respect bereid, zodat alle voedingsstoffen goed door uw hond kunnen worden opgenomen.

foto HD alle varianten.jpg
HealthyDog ®_RGB.jpg

Farm Food is al sinds 1982 betrokken bij de ontwikkeling van een hondenvoer dat als neutraal testvoer moet gaan dienen bij een onderzoek naar de kwaliteit van de diverse hondenvoeders die op dat moment op de markt zijn. 

 

Op basis van Nederlands rundvlees geschikt voor menselijke consumptie wordt een geperste brok ontwikkeld zonder enige toevoegingen zoals kleurstoffen, aroma’s, antioxidanten etc.

Uitgangspunt is dat het voer geschikt dient te zijn voor honden van álle leeftijden en conditie. Hierbij wordt terug gegrepen naar het simpele feit dat in de natuur alle wilde hondachtigen, van pup tot senior, naar behoefte uit dezelfde voedselbron eten.

Schermafbeelding 2020-09-26 172521.png